VIVERE CLINIC
ДАРУЄ ШАНС НА ПОВНОЦІННЕ ТА ЯКІСНЕ ЖИТТЯ ПАЦІЄНТУ ТА ЙОГО РОДИНІ
від мрії до надії
Ексклюзивна комплексна діагностика
допоможе якнайшвидше встановити діагноз та підібрати ефективне лікування,
що заощадить Ваш час та кошти
ДЕТАЛЬНІШЕ
Своєчасна та обгрунтована
діагностика церебральної фолатної недостатності (ЦФН)
за допомогою FRAT-тесту
ДЕТАЛЬНІШЕ
Отримайте "ДРУГУ ДУМКУ"
висококваліфікованого спеціаліста без очікування та сумнівів
ДЕТАЛЬНІШЕ
MitoSWAB™ Plus
перший і єдиний неінвазивний тест для дослідження мітохондріальної дисфункції
ДЕТАЛЬНІШЕ
ДЕМЕНЦІЯ – не вирок
Дієве лікування підтверджене нашими пацієнтами
Для запису на прийом чи консультацію телефонуйте:
VIVERE CLINIC

Єдина експертна клініка в Україні та Європі з комплексним та мультидисциплінарним підходом до діагностування та лікування дітей з розладами аутистичного спектру, PANS/PANDAS-синдромом та дорослих пацієнтів з синдром хронічної втоми, депресивно-тривожними розладами, аутоімунними енцефалітами, деменцією та іншими хворобами, зумовлених порушенням метаболічних та нейроімунологічних процесів.

Діагностика та лікування в клініці побудовані на глибокому розумінні взаємозв'язку 
всіх процесів в організмі та засновані на перетині знань, компетенцій, практик у галузі генетики, імунології, неврології,  психіатрії, ендокринології та мітохондріальних порушень.

Наші фахівці використовують останні досягнення медичної науки, щоб виявити істинні причини хвороби та у найкоротші терміни поставити повний правильний діагноз. 
Інноваційні доказові методи лікування дозволяють повернути наших пацієнтів  до максимально повноцінного життя.

БІЛЬШЕ ПРО КЛІНІКУ

СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ КЛІНІКИ

Клініка VIVERE спеціалізується на комплексному та мультидисциплінарному підході до діагностування та лікування хвороб, зумовлених порушенням метаболічних та нейроімунологічних процесів у дітей та дорослих.  

Адже у наших пацієнтів з психоневрологічними синдромами у патогенез хвороби залучено порушення геному та метаболізму, а також ураження імунної, нервової, ендокринної систем тощо. Наш мультидисциплінарний підхід до ведення пацієнта включає залучення медичного генетика, клінічного імунолога, дитячого невролога, психіатра та інших спеціалістів клініки.

Окрему увагу ми приділяємо роботі з дітьми. Досвідчені лікарі клініки допоможуть виявити мітохондріальну дисфункцію, церебральну фолатну недостатність (ЦФН), розлади аутистичного спектру (РАС), затримку розвитку (ЗПР) та інших захворювань, які здатні призвести до інвалідності. Правильно підібрана та вчасно пройдена терапія дозволяє значно мінімізувати негативні наслідки хвороби та підвищує шанси на повне одужання.

Мітохондріальні та нейроімунологічні розлади можуть виникнути в будь-якому віці, і в більшості клінічних випадків вони однаково вражають представників обох статей. Все починається з досить легких симптомів: хронічна втома, тривожність, безсоння, біль у спині, дерматози. За розповсюдженими розладами іноді ховаються серйозні захворювання, які при відсутності лікування можуть стати причиною інвалідності. 

Виявивши хворобу на ранніх етапах, шанси запобігти незворотним наслідкам та значно покращити стан пацієнта значно зростають. Саме тому так важливо знайти першопричину порушень у функціонуванні організму. 

Спеціалісти клініки VIVERE за допомогою сучасних діагностичних алгоритмів встановлюють, що саме призвело до виникнення хвороби: інфекції, мутації в генах, неправильно «запрограмований» імунітет, ускладнення після перенесеного захворювання і т. д. Завершивши діагностику, лікарі призначать терапію, яка відповідає світовим стандартам в лікуванні нейроімунологічних та метаболічних порушень. 

ВЕСЬ ПЕРЕЛІК СПЕЦІАЛІЗАЦІЙ

ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ КЛІНІКИ

  • Ми шукаємо корінь, першопричину хвороби та працюємо саме з нею, а не лікуємо симптоми. Втрата дорогоцінного часу при лікуванні симптомів без встановленого основного діагнозу – глобальна проблема серед багатьох пацієнтів, яка може призвести до незворотніх змін.
  • Надаємо повний цикл послуг. Наш пацієнт отримує повний спектр медичних послуг – від первинної консультації до розробки повного курсу лікування.
  • Мультидисциплінарний підхід. З одним пацієнтом працює команда вузьких спеціалістів, а також впродовж всіх етапів діагностики та лікування клієнта супроводжує лікар-координатор.
  • Опираємося на доказову базу. Ми використовуємо новітні лікувальні протоколи, які підтвердили свою ефективність на засадах доказової медицини.
  • Проводимо лише необхідні дослідження. Діагностика та дообстеження в клініці призначаються поетапно, щоб мінімізувати кількість процедур і обрати лише ефективні та цільові методи.

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО VIVERE CLINIC

Ми бачимо людей, а не лише пацієнтів

Наша місія – змінити ставлення до «приречених» діагнозів і надати кожному надію та шанс на повноцінне та якісне життя.

ЗАПИСАТИСЬ НА ПРИЙОМ

Лікуємо нашого хлопчика і бачимо позитивні результати, хлопчик став краще розмовляти, з'явився апетит, з'явилось бажання пробувати нові продукти, легше реагує на все, легше домовлятися. Дякую лікарю Володимиру Михайловичу Стефанишину.

Юрій

В клинике уютно и светло. Приятно удивляет всегда быстрое реагирование на вопросы и просьбы девушек-регистраторов, их доброжелательное отношение. Ни один вопрос в вайбере не остался без ответа. Дважды были с сыном на консультации у Шейко Макара Васильевича. Неординарный, профессиональный и, в то же время, душевный, можно сказать дружеский подход, к решению проблем пациента, у Макара Васильевича. Также 2 года назад мы были на приеме у иммунолога Мельник Леси Игоревны. Остались тоже очень довольны. Впечатлило глубокое понимание проблемы, а также достаточно доступное объяснение и интересное изложение информации.

Елена Моцарь

Доброго дня! Нарешті я написала відгук, вже півроку з вами) Я мама дитини, яка до 18 років мала купу діагнозів, які і близько не мали відношення до нашої хвороби! Уявіть, скільки часу було витрачено... лікування ніяке (звісно) не допомагало, а ставало ще гірше. Доки нам не порекомендували Шейко Макар Васильовича! Сказати, що Він нам допоміг , це нічого не сказати! Макар Васильович врятував мою Софію! Завдяки правильній діагностиці, ми маємо НАШ діагноз (рідке орфанне захворювання) і правильне лікування. Я бачу поліпшення, моя дитина як заново народилася! Макар Васильович - це дбайлива і дуже чутна Людина, якій довіряєш! На прийомі немає оцього бар'єру лікар-пацієнт, ви як прийшли до друга, який вас підбадьорить, вислухає. Дуже рекомендую!

Анна

По аналізам у дитини герпес 6 типу, звернулись в клініку до імунолога Лесі Мельник на консультацію, лікар професійно все пояснила та назначила курс лікування.

Наталія

Дуже задоволений фаховим спеціалістом Монастирським В. О. Спеціаліст вищої категорії з величезним досвідом лікування. Уважний, компетентний, фаховий невропатолог, нейроімунолог. Моя подяка Володимиру Олеговичу.

Олександр
Сенченко Андрій Борисович
Баланс у всьому!

-УЗД органів черевної порожнини -УЗД щитоподібної залози -УЗД органів малого тазу -УЗД нирок

Сенченко Андрій Борисович
Лікар УЗД ІІ категорії

Стаж: 10 років

ЗАПИСАТИСЬ НА ПРИЙОМ
Ніфонтова Лариса Валентинівна
Забезпечення якості повноцінного життя пацієнта

- проведення консультативної, діагностичної, терапевтичної допомоги пацієнтам з ендокринологічними захворюваннями - помпова інсулінотерапія - використання авторських методик з науково доведеною ефективністю для діагностики та лікування захворювань ендокринологічного профілю

Ніфонтова Лариса Валентинівна
Лікар-ендокринолог вищої категорії, дитячий ендокринолог

Стаж: 20 років

ЗАПИСАТИСЬ НА ПРИЙОМ
Мельник Леся Ігорівна
Займайтеся тим, що любите, і Вам ніколи не доведеться працювати.

Лікування дітей з РАС. Лікування PANS/PANDAS. Лікування опортуністичних інфекцій. Лікування імунних дефіцитів. Лікування та супровід хронічних дерматозів з метою продовження періодів ремісій та зменшення кількості рецидивів.

Мельник Леся Ігорівна
Лікар-імунолог, дитячий лікар-імунолог, лікар-дерматовенеролог (дорослий і дитячий)
Стефанишин Володимир Михайлович
«Хочеш іти швидко - іди сам, хочеш іти впевнено і далеко - йди з командою». Лише з командою однодумців можна досягти високих результатів.

Спеціалізуюся на: PANS/PANDAS, Мітохондріальні порушення, Синдром хронічної втоми, Аутоімунні енцефаліти.

Стефанишин Володимир Михайлович
Директор Vivere Clinic, президент Асоціації нейроімунологів України
Монастирський Володимир Олегович
Робити все свідомо, структуровано та з максимальною увагою до процесу. Неврологія - це спеціальність, де важливі деталі

- хвороба Паркінсона; - епілепсія та судомний синдром; - розсіяний склероз; - судинна неврологія (інсульти та їх наслідки, церебральний атеросклероз, артеріальна гіпертензія); - демієлінізуючі, запальні та дегенеративні захворювання нервової системи; - деменції; - наслідки ЧМТ; - мігрень; - полінейропатії; - нейроінфекції.

Монастирський Володимир Олегович
Лікар-невролог вищої категорії, кандидат медичних наук

Стаж: 20 років

ЗАПИСАТИСЬ НА ПРИЙОМ

ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ СПЕЦІАЛІСТА?

НАША КЛІНІКА ДЛЯ ВСЬОГО СВІТУ

Vivere International – це шанс для кожного пацієнта з будь-якого куточка світу отримати експертну допомогу в діагностиці та лікуванні таких хвороб як розлади аутистичного спектру, PANS/PANDAS-синдром, синдром хронічної втоми, депресивно-тривожні розлади, аутоімунні енцефаліти, деменції та інших хвороб, зумовлених порушенням метаболічних та нейроімунологічних процесів у дітей та дорослих.

  • Для іноземних громадян розроблений повний комплекс послуги «Медичний туризм».

  • Пропонуємо консультативні послуги провідних вузькоспеціалізованих фахівців України та світу українською, англійською чи будь-якою іншою іноземною мовою.

  • Надаємо можливість здати чи направити Ваші аналізи в будь-яку лабораторію світу.

  • Пропонуємо медичну допомогу (повний комплекс) українським пацієнтам, які знаходяться за кордоном.

  • Маємо «Денний стаціонар» для введення будь-яких препаратів зареєстрованих в Україні.

У нашій клініці працює багатопрофільна команда професіоналів, які використовують новітні лікувальні протоколи, що підтвердили свою ефективність на засадах доказової медицини.

VIVERE INTERNATIONAL

Ми допомогли пацієнтам з наступних країн:

  • Україна
  • США
  • Швеція
  • Канада
  • Казахстан
  • Сербія
  • Польща
  • Північна Македонія
  • Молдова
  • Азербайджан
  • Хорватія
  • Білорусія
  • Кіпр
  • Узбекистан
  • Португалія
  • Німеччина
  • Боснія і Герцоговина
  • Чехія
  • Греція
  • Фінляндія
  • Австрія
  • Угорщина
  • Нідерланди
  • Великобританія
  • Бельгія
  • Іспанія
  • Італія
  • Ірландія
  • Південна Корея
  • ОАЕ
  • Саудівська Аравія
  • Грузія
  • Швейцарія
  • Туреччина
  • Албанія
  • Австралія
12000+
надано професійних консультацій
8244+
пацієнтів звернулось до нас
1015+
іноземних пацієнтів
9000+
проведено диагностик
Україна
США
Швеція
Канада
Казахстан
Сербія
Польща
Північна Македонія
Молдова
Азербайджан
Хорватія
Білорусія
Кіпр
Узбекистан
Португалія
Німеччина
Боснія і Герцоговина
Чехія
Греція
Фінляндія
Австрія
Угорщина
Нідерланди
Великобританія
Бельгія
Іспанія
Італія
Ірландія Ірландія
Південна Корея
ОАЕ
Саудівська Аравія
Грузія
Швейцарія
Туреччина
Албанія
Австралія

Ми допомогли пацієнтам з наступних країн:

  • Україна
  • США
  • Швеція
  • Канада
  • Казахстан
  • Сербія
  • Польща
  • Північна Македонія
  • Молдова
  • Азербайджан
  • Хорватія
  • Білорусія
  • Кіпр
  • Узбекистан
  • Португалія
  • Німеччина
  • Боснія і Герцоговина
  • Чехія
  • Греція
  • Фінляндія
  • Австрія
  • Угорщина
  • Нідерланди
  • Великобританія
  • Бельгія
  • Іспанія
  • Італія
  • Ірландія
  • Південна Корея
  • ОАЕ
  • Саудівська Аравія
  • Грузія
  • Швейцарія
  • Туреччина
  • Албанія
  • Австралія